Välkommen till Kristinehamns BHK

hundens vecka

 

 

 

 

 

 Kika gärna på SBK´s info folder, klicka på bilden!

 

 

 

Vår klubb har ca 180 medlemmar och är en lokalklubb till Svenska Brukshundsklubben, som har ca 57.000 medlemmar. Som lokalklubb är det vår uppgift att följa SBKs syfte att verka för ett aktivt och sunt liv för hundar och hundägare. Detta gör vi genom utbilda hundägare tillsammans med sina hundar, genom att både utveckla och erbjuda aktiviteter som träningar och tävlingar t.ex.

Oavsett vad du som ägare vill göra med din hund; få en bra vardagslydnad, aktivera din hund eller ha en bra promenadkompis så är du välkommen till oss!

Våra regelbundet återkommande kurser är valpkurs och allmänlydnadskurs. Spårkurs (personspår), tävlingskurs i lydnad, rallylydnadskurs, specialsökskurs brukar också anordnas.

Att träna tillsammans med sin hund ska vara kul och stärker banden mellan förare och hund. Nästa steg kan vara att tävla i en gren man fastnat för. Klubben arrangerar återkommande tävlingar och prov inom grenarna Bruks (spår), Lydnad och Rallylydnad.

Som medlem kan man förstås vara med och påverka vad som händer på klubben, ha önskemål, men också förstås hjälpa till på olika sätt.

Är du intresserad av att bli medlem? Anmäl dig via fliken Bli medlem! Har du frågor så kontakta oss i styrelsen! Du hittar kontaktuppgifter via fliken Kontakt, Styrelse 2021 här ovan i menyn.
Du är också välkommen ut till klubben en torsdagskväll då vi har gemensam träning och oftast en hel del medlemmar som är där.

 
Klubbens historik kan du läsa om här, författare är Christin Hübinette.
 
SBK logga 
 
 
 
 
 
 
 

 

Vi samarbetar med

        

                                
 
                               
   

                          

Facobooksidan

Dagens datum

fredag
19
augusti
Magnus, Måns

2022
Vecka 33

 

Besökare idag: 17
Denna månad: 495
Totalt: 49134