Anmälan till kurs

Här kan du anmäla dig till våra hundkurser. sedan kommer vi att höra av oss till dig angående om du har fått plats och om när och var kursen hålls.
**vi har haft problem med att formuläret inte släpper igenom vissa mailadresser, OM ni får detta problem maila Margaretha: tengbergmargareta@gmail.com 
 

  

   

 

Föreningens stadgar anses vara ett avtal mellan medlemmarna och föreningen. Den vanliga medlemshanteringen baseras alltså på avtal

  • Vi behöver personuppgifterna till vårt medlemsregister, så att vi kan kontakta dig kring föreningens verksamhet. Vi använder också uppgifterna för att rapportera till riksförbunden (SBK, Studiefrämjandet)
  • Vi spar uppgifterna så länge du är medlem och därefter så länge vi är rapporteringsskyldiga. Vi publicerar och arkiverar också vissa personuppgifter i resultatlistor och annan dokumentation från föreningsverksamhet, som längst till förenings upplösning.
  • Vi kan även komma publicera bilder på vår hemsida.
  • När du betalar in medlemsavgiften till föreningen medger du att vi registrerar och använder dina personuppgifter

När du får upp en bekräftelsesida vet du att din anmälan är mottagen. Har du inte fått ett "tack för din anmälan" inom ett par dagar så gör ny anmälan och/eller kontakta utbildningsansvarig på klubben.