Medlemsansökan

 

Bli medlem

Välkommen till Svenska Brukshundklubben! Utveckla dig tillsammans med din hund - vare sig du är ute efter sköna promenader i skogen, en trogen vän i vardagen eller hundsport.

Som medlem i Svenska Brukshundklubben får du och din hund tillgång till Sveriges kanske bästa och bredaste utbud av hundkurser. Allt från valp-, lydnads- och tjänstehundskurser till utbildningar för att tävla i hundsporter. Du får dessutom rätt att delta på alla våra tävlingar, prov och utställningar.

Alla hundar är välkomna

Alla hundar är välkomna hos oss, oavsett ras!

Så här blir du medlem

Du ansöker om medlemskap via vårt digitala medlemsformulär som du når via länken nedan (klicka på bilden). Vill du ansöka om familjemedlemskap eller utlandsmedlemskap, kontakta den aktuella lokal- eller rasklubben direkt via formuläret längst ner på sidan. Ditt medlemskap blir giltigt först när din betalning är registrerad hos oss.

 

 

 

För att bli familjemedlem/delmedlem:
Fyll i nenadstående formulär med dina persondata. När du klickar på "Skicka" så mailas anmälan till vår kassör som gör en registrering till SBK så snart din betalning kommit klubben tillhanda.

Medlemsavgifter 2021

Ordinarie medlem      560 kr/år
Delmedlem                160 kr/år (om du redan är medlem i SBK)
Familjemedlem          160 kr/år

Betalning sker til klubbens bankgiro: 160-4925


Ungdomsmedlem   300 kr/år  (SHU och SBL gäller tom 25 år)
Bli medlem hos Sveriges Hundungdom och välj Svenska Brukshundklubben som din specialklubb. Du får då två medlemskap i ett.
Du registrerar ditt medlemskap här: https://hundar.skk.se/Medlemsguiden/
Välj en lokal hundungdomsklubb nära dig och sedan Svenska Brukshundklubben som din specialklubb

 

 

 

  

  

Föreningens stadgar anses vara ett avtal mellan medlemmarna och föreningen. Den vanliga medlemshanteringen baseras alltså på avtal

  • Vi behöver personuppgifterna till vårt medlemsregister, så att vi kan kontakta dig kring föreningens verksamhet. Vi använder också uppgifterna för att rapportera till riksförbunden (SBK, Studiefrämjandet)
  • Vi spar uppgifterna så länge du är medlem och därefter så länge vi är rapporteringsskyldiga. Vi publicerar och arkiverar också vissa personuppgifter i resultatlistor och annan dokumentation från föreningsverksamhet, som längst till förenings upplösning.
  • Bilder från våra aktiviter kan komma att publiceras på vår hemsida och sociala medier.
  • När du betalar in medlemsavgiften till föreningen medger du att vi registrerar och använder dina personuppgifter