Medlemsansökan

För att bli medlem:
Fyll i nenadstående formulär med dina persondata. När du klickar på "Skicka" så mailas anmälan till vår kassör som gör en registrering till SBK så snart din betalning kommit klubben tillhanda.

Medlemsavgifter 2019

Ordinarie medlem   560 kr/år
Delmedlem               160 kr/år (om du redan är medlem i SBK)
Familjemedlem         120 kr/år

Betalning sker til klubbens bankgiro: 160-4925


Ungdomsmedlem   300 kr/år  (SHU och SBL gäller tom 25 år)
Bli medlem hos Sveriges Hundungdom och välj Svenska Brukshundklubben som din specialklubb. Du får då två medlemskap i ett.
Du registrerar ditt medlemskap här: https://hundar.skk.se/Medlemsguiden/
Välj en lokal hundungdomsklubb nära dig och sedan Svenska Brukshundklubben som din specialklubb

 

Som medlem har Du rätt att delta i medlemsmöten och andra aktiviteter. Gå på kurser, utnyttja rabatter samt använda träningsplanerna när de inte är upptagna av kursverksamhet och tävlingar.

 

 

  

  

Föreningens stadgar anses vara ett avtal mellan medlemmarna och föreningen. Den vanliga medlemshanteringen baseras alltså på avtal

  • Vi behöver personuppgifterna till vårt medlemsregister, så att vi kan kontakta dig kring föreningens verksamhet. Vi använder också uppgifterna för att rapportera till riksförbunden (SBK, Studiefrämjandet)
  • Vi spar uppgifterna så länge du är medlem och därefter så länge vi är rapporteringsskyldiga. Vi publicerar och arkiverar också vissa personuppgifter i resultatlistor och annan dokumentation från föreningsverksamhet, som längst till förenings upplösning.
  • Bilder från våra aktiviter kan komma att publiceras på vår hemsida och sociala medier.
  • När du betalar in medlemsavgiften till föreningen medger du att vi registrerar och använder dina personuppgifter